Форум

Захист вітчизни

Гарний сайт

Дата: 04.12.2015 | Від: Тетяна Миколаївна

Сергій Миколайович, дякуємо від імені всіх батьків учнів , що навчаються в Черняхівській гімназії. Продовжуйте і далі виховувати патріотизм, почуття людяності , шанобливе ставлення до Батьківщини в наших дітей.Миру, добра Вам, нових перемог!!!!

Re: Гарний сайт

Дата: 04.12.2015 | Від: Михальчук С.М.

Дякую, Тетяно Миколаївно! Давайте разом, власним прикладом виховувати у наших дітей патріотизм, духовність, любов до родини та рідної землі. Тільки спільними зусиллями школи та батьків ми зможемо досягти бажаних результатів.

Новорічний подарунок для АТО.

Дата: 04.12.2015 | Від: Олександра

Хочимо провести акцію "новорічний подарунок для воїнів ато", як ви думаєте що краще для них приготувати?

Re: Новорічний подарунок для АТО.

Мені здається, що не завадило б солодощів. Доречними будуть чай, кава, сухофрукти. І, звичайно, ваші малюнки з побажаннями. А як щодо виготовлення новорічних іграшок власноруч? Давайте обговоримо це у понеділок на занятті гуртка

Дуже вдячна вам

Дата: 04.12.2015 | Від: Людмила Миколаївна Паламарчук

Дякуємо з привітанням до Дня волонтера. Дякую за гарний концерт. З повагою, Людмила Миколаївна, волонтер.

Re: Дуже вдячна вам

Радий, що Вам сподобався наш захід. Ми з учнями намагалися зробити його таким, щоб усі присутні замислилися над тим, як живемо, і цінували те, що маємо

Дякуємо вам.

Дата: 04.12.2015 | Від: Владислав.

Сергій Миколайович, спасибі за фотографії на вашому сайті, дивлячись на них я згадую всі наші заходи, наши велопробіги.

Re: Дякуємо вам.

А скільки всього ще попереду! Запевняю: буде не менш цікаво!

Підтримаємо

Дата: 04.12.2015 | Від: Маша

Сергій Миколайович, давайте підтримаємо якимсь чином сім'ю Корнійчуків, а саме Олександра. Він перебував з тяжким пораненням ноги у госпиталі , підлікувався, але зарез знову виникла проблема з цим пораненням.Його сім'я потребує цієї допомоги і буде дуже рада їй.

Re: Підтримаємо

Маша, ми обов'язково це зробимо. Я зателефоную його батькам і запитаю, яка саме допомога потрібна

<< 476 | 477 | 478 | 479 | 480

додати новий внесок