Сергій Миколайович, дякуємо від імені всіх батьків учнів , що навчаються в Черняхівській гімназії. Продовжуйте і далі виховувати патріотизм, почуття людяності , шанобливе ставлення до Батьківщини в наших дітей.Миру, добра Вам, нових перемог!!!!
Форум
Захист вітчизни
Re: Гарний сайт
Дата: 04.12.2015 | Від: Михальчук С.М.
Дякую, Тетяно Миколаївно! Давайте разом, власним прикладом виховувати у наших дітей патріотизм, духовність, любов до родини та рідної землі. Тільки спільними зусиллями школи та батьків ми зможемо досягти бажаних результатів.
Новорічний подарунок для АТО.
Дата: 04.12.2015 | Від: Олександра
Хочимо провести акцію "новорічний подарунок для воїнів ато", як ви думаєте що краще для них приготувати?
Re: Новорічний подарунок для АТО.
Мені здається, що не завадило б солодощів. Доречними будуть чай, кава, сухофрукти. І, звичайно, ваші малюнки з побажаннями. А як щодо виготовлення новорічних іграшок власноруч? Давайте обговоримо це у понеділок на занятті гуртка
Дуже вдячна вам
Дата: 04.12.2015 | Від: Людмила Миколаївна Паламарчук
Дякуємо з привітанням до Дня волонтера. Дякую за гарний концерт. З повагою, Людмила Миколаївна, волонтер.
Re: Дуже вдячна вам
Радий, що Вам сподобався наш захід. Ми з учнями намагалися зробити його таким, щоб усі присутні замислилися над тим, як живемо, і цінували те, що маємо
Дякуємо вам.
Дата: 04.12.2015 | Від: Владислав.
Сергій Миколайович, спасибі за фотографії на вашому сайті, дивлячись на них я згадую всі наші заходи, наши велопробіги.
Re: Дякуємо вам.
А скільки всього ще попереду! Запевняю: буде не менш цікаво!
Підтримаємо
Дата: 04.12.2015 | Від: Маша
Сергій Миколайович, давайте підтримаємо якимсь чином сім'ю Корнійчуків, а саме Олександра. Він перебував з тяжким пораненням ноги у госпиталі , підлікувався, але зарез знову виникла проблема з цим пораненням.Його сім'я потребує цієї допомоги і буде дуже рада їй.
Re: Підтримаємо
Маша, ми обов'язково це зробимо. Я зателефоную його батькам і запитаю, яка саме допомога потрібна