Форум

Захист вітчизни

Re: Вітаю!

Дата: 07.12.2015 | Від: Михальчук С.М.

Дякую, Леся Григорівна! Вам теж бажаю всього найкращого!

Вітаємо вас!

Дата: 04.12.2015 | Від: Іщенко Руслана Степанівна

Вітаємо з Днем Збройних Сил України, бажаємо здоров'я, натхнення, сил і далі навчати наших дітей. Ми були в захопленні від першого уроку для наших 11-класників, особливо, коли виступала волонтерка, і коли вона по телефону вийшла на зв'язок з командиром 95 аеромобільної бригади Медвєдєвим. Як тоді слухали діти настанови бойового командира!А ми, батьки, у той момент плакали... А ще нам хотілося разом з дітьми створювати панно про Україну. Дуже щемний та зворушливий урок. Ще раз дякуємо Вам за нього. З повагою, батьки учнів 11-В класу.

Re: Вітаємо вас!

Дата: 04.12.2015 | Від: Михальчук С.М.

Дякую! Мені приємно, що зусилля класних керівників та мої не були марними. Ми намагалися зробити цей урок змістовним та духовно насиченим. До речі, матеріали про наших земляків, які загинули під час АТО, були зібрані саме вашими дітьми - гуртківцями. Приходьте ще на наші заходи!

Гарний сайт

Дата: 04.12.2015 | Від: Тетяна Миколаївна

Сергій Миколайович, дякуємо від імені всіх батьків учнів , що навчаються в Черняхівській гімназії. Продовжуйте і далі виховувати патріотизм, почуття людяності , шанобливе ставлення до Батьківщини в наших дітей.Миру, добра Вам, нових перемог!!!!

Re: Гарний сайт

Дякую, Тетяно Миколаївно! Давайте разом, власним прикладом виховувати у наших дітей патріотизм, духовність, любов до родини та рідної землі. Тільки спільними зусиллями школи та батьків ми зможемо досягти бажаних результатів.

Новорічний подарунок для АТО.

Дата: 04.12.2015 | Від: Олександра

Хочимо провести акцію "новорічний подарунок для воїнів ато", як ви думаєте що краще для них приготувати?

Re: Новорічний подарунок для АТО.

Мені здається, що не завадило б солодощів. Доречними будуть чай, кава, сухофрукти. І, звичайно, ваші малюнки з побажаннями. А як щодо виготовлення новорічних іграшок власноруч? Давайте обговоримо це у понеділок на занятті гуртка

Дуже вдячна вам

Дата: 04.12.2015 | Від: Людмила Миколаївна Паламарчук

Дякуємо з привітанням до Дня волонтера. Дякую за гарний концерт. З повагою, Людмила Миколаївна, волонтер.

Re: Дуже вдячна вам

Радий, що Вам сподобався наш захід. Ми з учнями намагалися зробити його таким, щоб усі присутні замислилися над тим, як живемо, і цінували те, що маємо

Дякуємо вам.

Дата: 04.12.2015 | Від: Владислав.

Сергій Миколайович, спасибі за фотографії на вашому сайті, дивлячись на них я згадую всі наші заходи, наши велопробіги.

<< 475 | 476 | 477 | 478 | 479 >>

додати новий внесок